Cégismertető
A Metripond-M93 mérleggyártó Kft.
 

A Metripond - M93 Mérleggyártó Kft. 1993 óta áll a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem rendelkezésére.

Cégünk 1993 - ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították.

Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett aknanélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek.
Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is.

A több tonnás hegesztett szerkezeteket 1600 m-es 2db 5 t-s futódaruval ellátott gyártócsarnokainkban tudjuk elkészíteni.

A minőség érdekében különös gondot fordítunk a termékek előállításakor a technológiai fegyelem betartására.

A minőség minden irányú támogatottsága érdekében 2004 évben felkészítettük a cégünket az ISO9001-2008 minőségbiztosítási rendszer bevezetésére, 2004 júliusától a sikeres auditot követően ezen minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint állítjuk elő termékeinket és helyezzük üzembe.

Mérlegeink az európai 90/384/EGK irányelvet honosító 62/2004.(IV.24.)GKM rendelet alapján a TH-8311/7/2005 számú EK Típusvizsgálati tanúsítvánnyal rendelkeznek a CE minösítés szabványainak megfelelően.

Számunkra a legfontosabb szempont ügyfeleink igényeinek figyelembe vétele mellett a maximális kiszolgálás, a vevői elégedettség folyamatos mérése,fokozása.

A megbízható, gyors szolgáltatás biztosítása érdekében a Metripond-M93 Kft.

Országos szerviz és értékesítési hálózatot épített ki az ország területén (Fehérgyarmat, Szerencs, Budapest, Pécs, Pápa, Zalaegerszeg, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Szombathely, Nyíregyháza).

A Metripond-M93 Kft. magyarországi kizárólagos képviseletét látja el az olaszországi BILANCIAI mérleggyártó cégnek, aki az uniós országok szakmai köreiben elismert. Több országban rendelkezik helyi képviselettel.

A BILANCIAI cég hazai képviseletén túl, külföldön végzendő megbízásait is teljesítjük (romániai, szlovákiai üzembe helyezések).

Cégünk tagja a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének (MEGOSZ) valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ).

Széles termékválasztékunkból:

  • járműmérleg (betonhidas vagy acélhidas, analóg vagy digitális cellás kivitelben)
  • húsipari rozsdamentes kocsimérleg
  • felsőpályás mérleg
  • állatmérleg
  • elektronikus raktári mérleg
  • darumérleg
  • raklapemelő mérleg
  • U- mérleg (raklapos áru mérésére)

Foglalkozunk egyedi, speciális technológiai mérlegek tervezésével, gyártásával is.

Műszaki és kereskedelmi egyeztetés céljából készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére cégüknél, vagy saját telephelyünkön.

Fő célunk a vevői elégedettség folyamatos fokozása, a bizalmon alapuló újabb és újabb vevői kör megszerzése, a régi partnerek megtartása.

Keresse a Metripond-M93 Kft.-t, előre is köszönjük bizalmát!

MÉRÉS -> MINŐSÉG -> MEGBÍZHATÓSÁG -> TAKARÉKOSSÁG!

Telephely
Telephely
Telephely
Telephely
Telephely
Telephely
MEGOSZ Bilanciai