Referencia

   Hídmérleg referencia lista
 

A kívánt megyére kattintva szűrheti is referenciáinkat.
 

Zala Vas Győr-Moson-Sopron Veszprém Somogy Baranya Tolna Fejér Komárom-Esztergom Bács-Kiskun Csongrád Békés Jász-Nagykun-Szolnok Hajdú-Bihar Szabolcs-Szatmár-Bereg Borsod-Abaúj-Zemplén Heves Nógrád Pest
MCS Vágóhíd Zrt.
2016-08-01
MCS Vágóhíd Zrt.
2 db ANS-18M típusú acél hídmérleg
18 méter hosszú, kiemelt változat

Az ”MCS” Vágóhíd Zrt. zöldmezős beruházás keretében egy korszerű, hosszútávon fenntartható, flexibilis, egy vágósoron évi 1 millió darab objektív és nagysúlyú sertés vágására képes, modern és költséghatékonyan üzemelő vágó, csontozó, daraboló és csomagoló üzem építését, valamint az ehhez tartozó szennyvíztisztító telep kivitelezését valósítja meg.

A beruházással hatékony, a piaci igényeket szem előtt tartó és ahhoz rugalmasan alkalmazkodó magasabb hozzáadott értékű termelés valósítható meg, amely a piaci lehetőségek magas szintű kihasználást teszi lehetővé. A beruházás megvalósulása után az alkalmazott modern technológia és a méretgazdaságosság előnyeit kihasználva kíván az ”MCS” Vágóhíd Zrt. a magyar és a nemzetközi piac versenyképes szereplőjévé válni.

A beruházást a Mohácson egy 23 ha területű ingatlanon valósítja meg cégünk és mintegy 26.000 m² alapterületű, a legmagasabb szintű előírásoknak megfelelő üzem kerül kialakításra.

A teljes üzemi kapacitás felfutása után a régió egyik legjelentősebb munkaadójává fog válni az ”MCS” Vágóhíd Zrt., hiszen mintegy 570 munkavállaló foglalkoztatását kívánja megvalósítani.

MCS Vágóhíd - Mohács
MCS Vágóhíd - Mohács
MCS Vágóhíd - Mohács
MCS Vágóhíd - Mohács
MCS Vágóhíd - Mohács
MCS Vágóhíd - Mohács
Vissza
MEGOSZ Bilanciai